Adding users to Explore

Have more questions? Submit a request

14 Comments

  • Anders Hansen

    ''6. Save your changes...''? Redundant. 

    -1
  • James Green

    Hello,

    My support sidebar when managing people doesn't look like that, so I'm not sure how I can add other admins/agents to Explore (subdomain is sketchfab).

     

    1
  • Kris Monier

    Having same issue as James above. (subdomain trendkitehelp)

    0
  • Rob Stack

    Hi James and Kris, just to confirm, are you on the Explore Early Access Program? Do you see Explore in your Support product tray?

    0
  • Rob Stack

    Anders, thanks for pointing out Step 6. I've now fixed this.

    0
  • James Green

    Hey Rob, yes I do:

    1
  • Rob Stack

    Thanks James (and Kris),

    I've forwarded this onto the Explore Team in case there's some problem. I'll update here as soon as I hear back. 

    Thanks - Rob

    1
  • Rob Stack

    Just to update you James and Kris, I've opened tickets for you both, so we can try and get things working.

    1
  • James Green

    Great, thanks Rob!

    1
  • James Green

    This has been resolved, thanks!

    1
  • Alex Hill

    I'm currently having the same issue that James reported. (subdomain policyexperthelp)

    0
  • Rob Stack

    Hi, for anyone else having the problem above, I'd suggest opening a support ticket. Thanks!

    0
  • Jessie - Community Manager

    Hey Alex!

    Are you still experiencing this problem? If so, let me know and I can get a ticket opened up for you.

    0
  • Anthony Bazilio

    Hi Guys, 

    Can you help me?

    My Support plan is Enterprise, but Explore isn't available.


    My pod is 14 and my zendesk subdomain is hostgatorbr.



    0

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk